fixtiimi

Tutustu täältä meidän tiimiin paremmin!

{

IHMISET TÖISSÄ

Mulle on ollut FixTeamin yrittäjänä alusta asti tärkeää rakentaa mun yrityksestä työpaikka, jonne ketään ei vituta tulla töihin.

Ollaan kuljettu pitkä matka yhdessä ja tiimi on ollut rohkeasti mukana mullistamassa meidän yrityskulttuuria, vaikka olen heitä laittanut kaikenlaisiin uusiin tilanteisiin, kuten tiimivalmennuksiin ja yksilökehareihin.

Avoimuus on yrityksessämme avainsana – meillä tiimin jäsenet saavat kaiken sen tiedon, joka minulla on yrittäjänä. He saavat myös vaikuttaa omaan työhönsä ja yrityksen isotkin päätökset tehdään yhdessä kaikkia kuunnellen. Myös meidän yrityksen arvot on laadittu yhdessä tiimin kanssa ja ne onkin sensuroimatta ihan meidän näköiset.

Fixteam on ihmislähtöinen työpaikka ja valitsemalla meidät autosi hoitoon, tuet vastuullista työnantajuutta ja olet mukana luomassa parempaa työelämää!

– Niina

 

FIXTEAMIN OMISTAJAT

Niina Ahlgren

Toimitusjohtaja, yrittäjä
Niina on FixTeamin yrittäjä ja bosslady. Lapsesta asti isän ensimmäisessä autofiksaamossa vietetyt kesät johtivat lopulta uraan autoalalla. Välissä koulut käytiin Tamkin Proakatemialla yrittäjyyden linjalla sekä myöhemmin saman linjan YAMK-tutkinto. Niina on halunnut tuoda inhimillistä johtamista autoalalle ja duunarien yrityskulttuuri on laitettu täysin uusiksi. Niinan oma sisäinen missio onkin ollut "paskaduunista parasta duunia". Vapaa-ajalla hän touhuaa oman talon parissa, tykkää käydä kävelyillä sekä jonkin verran kuntosalilla ja ratsastamassa.

Heikki Ahlgren

Omistaja, ex-yrittäjä
Heikki on Niinan isä ja FixTeamin entinen yrittäjä. Hän on jättäytynyt omistajan rooliin ja ansaitut eläkepäivät 40 vuotisen työuran jälkeen ovat alkaneet. Eihän se kokonaan poissa osaa olla, edelleen auttelee Niinaa ja tiimiä muutaman päivän viikossa. Heikki on reilu ja auttavainen tyyppi, joka tuo porukkaan huumoria - saa nauraa sekä sille että sen kanssa. Heikki on myös selvästi isähahmo meidän tiimille. Hän on rohkeasti antanut Niinalle vapaat kädet kehittää yritystä ja tukenut matkan varrella. Kun Heikki ei ole töissä, hänet löytää todennäköisesti Yyteristä vapaa-ajan asunnolta vaimon kanssa.

TIIMIN JÄSENET

Muista napata tästä meidän somet seurantaan, jotta
et missaa meidän tiimin sekoiluja

7

Psst! Meidän tiimi pääsi vuonna 2019 Suomen parhaiden työpaikkojen listalle GPTW-tutkimuksessa!

Vaikka siitä onkin jo vähän aikaa, aiomme ylpeillä tällä vielä pitkään, sillä siellä oltiin duunarialan yrityksenä siistiä sisätyötä tekevien markkinointitoimistojen ym seassa!

Yhteystiedot

Lielahti Tampere

Sellukatu 5
(J. Rinta-Jouppi)
33400 Tampere
050 350 6141

Aukiolo

MA-PE klo 8-16
LA 9-15
juhannuslauantain olemme kiinni

Realpark Lempäälä

Areenakatu 12 
(Ysitien auto)
37560 Lempäälä
050 310 1276

Aukiolo

MA-PE klo 8-16

Katso kaikki yhteystietomme ja saapumisohjeet

Muistathan seurata meitä myös somessa!

             Copyright © Fixteam N&H Oy