autoliikkeen yhteistyökumppani

Jos tarvitset luotettavan yhteistyökumppanin autoliikkeen fiksaustöille, tutustu meihin täältä lisää ja ota yhteyttä!

Hei autoliikkeen päättäjä!
Heräsikö kiinnostuksesi yhteistyöhön kanssamme?

Meiltä onnistuu vaihtoautojen myyntifiksaukset, uusien autojen luovutuspesut sekä mahdollisten huoltoasiakkaidenne autojen hoito. Istutaan alas ja räätälöidään juuri teidän talolle sopivimmat fixitasot ja käytännöt!

OTA YHTEYTTÄ

Heikki Ahlgren 050 352 1097

Niina Ahlgren 050 400 9832 / niina@fixtiimi.fi
(Oon aika kova juoksemaan paikasta toiseen: jos en pysty vastaamaan puhelimeen, laita mailia niin olen sinuun yhteydessä!)

 

Soita tai laita viestiä niin sovitaan tapaaminen ja tutustutaan!

?

Meihin luottavat jo:

 

?

MIKSI FIXTEAM?

Autoliikkeestä myytävät autot ovat liikkuvia käyntikorttejanne ja sen näköisinä niiden tulee liikenteeseen lähteä. Ajoneuvojen fiksaus on tärkeä ja mahdollistava osa autokauppaa. Ehkä teillä on asiakkaillenne myös huoltopalveluja, joita voidaan täydentää laadukkailla puhdistuspalveluilla.

KOKEMUS, LAATU JA LUOTTAMUS

Meidän tiimillä on vuosien kokemus erilaisten autoliikkeiden arjen pyörittämisestä ja pystymme helpottamaan teidänkin arkeanne hoitamalla ajoneuvojen fiksauksen itsenäisesti ja ammattitaidolla.  Organisoimme tottuneesti työt tärkeysjärjestykseen kiireenkin keskellä ja pidämme aikatauluista kiinni.

Lähes olematon työntekijöidemme vaihtuvuus takaa teille aina tutut ja luotettavat ihmiset, joiden kanssa asioida. 

VASTUULLISUUS

Erotumme alallamme ylivoimaisen hyvänä työpaikkana. Panostamme tiimiin paljon ja kehitämme jatkuvasti yrityskulttuuriamme. Olemmekin yksi Suomen parhaista työpaikoista vuoden 2019 Great Place To Work -listalla. Meidän hyvä fiilis ja tiimiläisten sitoutuminen yritykseemme näkyy teille asiakkaana parhaana asiakaspalveluna sekä työnlaatuna. 

Olemme Luotettava kumppani -sertifioituja ja halutessanne lähetämme nähtäväksi Luotettava kumppani -raportin, josta näette, että meillä on vastuuvakuutukset ja työeläkemaksu- sekä veroasiat kunnossa. On hyvä muistaa, että tämä ei ole alallamme itsestäänselvyys ja toivoisimme autoliikkeiden valitsevan yhteistyökumppaniksi vastuullisen toimijan. 

Yhteystiedot

Lielahti Tampere

Sellukatu 5
(J. Rinta-Jouppi)
33400 Tampere
050 350 6141

Aukiolo

MA-PE klo 8-16
LA klo 9-15
juhannuslauantain olemme kiinni

Realpark Lempäälä

Areenakatu 12 
(Ysitien auto)
37560 Lempäälä
050 310 1276

Aukiolo

MA-PE klo 8-16

Katso kaikki yhteystietomme ja saapumisohjeet

Muistathan seurata meitä myös somessa!

             Copyright © Fixteam N&H Oy